Könyvek
Jön a Borjour Magnum, az év legnagyobb borkóstolója
2015.02.09.
Minden eddiginél több, 220 termelő mintegy 700 bora, 30 gasztronómiai kiállító és Valentin-napi programok várják a Borjour Magnum borkóstoló közönségét február 14-én a Millenáris park két csarnokában.
Egy újabb könnyű finomság: cappuccino keksz
2015.02.08.
Eljött a péntek és már unjuk a hetet, ezért úgy ennénk valami finomat? Erre az alkalomra lehet tökéletes a következő könnyű recept.
Zömmel francia borok a VinCE Budapest Wine Show-n
2015.02.06.
Burgundia, Bordeaux, Champagne és Franciaország más borvidékei képviseltetik magukat a leghangsúlyosabban a 6. VinCE Budapest Wine Show-n március 6-8. között a Corinthia Hotelben.
Jön a tizedik Magyar Borok Bálja
2015.02.05.
Méltó környezetben és méltó menüsorral kívánja bemutatni a magas minőségű hazai borokat a Magyar Borok Bálja, melyet idén tizedik alkalommal rendeznek meg február 21-én az InterContinental szállodában.
Tejszínes, gombás csirkecsíkok
2015.01.29.
Jó, ha az ember tud pár könnyű és gyorsan elkészíthető receptet, melyet bármikor bevethet, ha épp nincs sok idő főzőcskézni. Ilyen a következő ajánlatunk is, melyben isteni tejszínes, gombás csirkemell-csíkokat készítünk.
Mai ajánlatunk: mézes, csípős csirkeszárny
2015.01.28.
A csirkét mindenki szereti, de egy kicsit unalmassá válik, ha az ember mindig ugyanúgy süti meg. Ezért most itt egy recept, amellyel pikánsabbá tehetjük ezt a remek húst.
Megnyílt az első nemzetközi gasztronómiai biennálé
2015.01.26.
Egy 1,7 kilométer hosszúságú alagútban felállított óriásbüfével – amelyen a világ legnagyobb sajttála és pezsgőválogatása is helyet kapott – kezdetét vette a hétvégén a I. Nemzetközi Ízbiennálé (BIG) a franciaországi Lyonban.
Készítsen French toastot!
2015.01.23.
Tipikus eljárás, hogy a nyakunkon maradt, megöregedett, szikkadt kenyérből bundáskenyeret csinálunk vacsorára. Ezt a „felfrissítési” eljárást veszi alapul a francia konyha is, mely azonban a mi változatunkkal szemben nem sós étellé, hanem egy elegáns desszertté változtatja a maradékot.
Fűszeres, vajas sült burgonya
2015.01.18.
A sült krumplit mindenki szereti. De ha már unjuk kicsit a hagyományos változatot, akkor bolondítsuk meg egy kis vajjal és zöldfűszerekkel. Meg is mutatjuk, hogyan.
Készítsen poharas lúdláb tortát!
2015.01.16.
Ki ne szeretné a csokoládétortát, és ki ne szeretne finomakat enni? Adunk egy jó tippet, de vigyázat, ez a recept nagyon csokis!
Sós+édes? Miért ne?
2015.01.08.
Van egy ötletünk arra, hogyan élvezhetjük egyszerre a sós és édes ízeket a napi nassolnivalónk elfogyasztásakor. Alkoss magad ropi-nyalókát, szánj 10 percet erre az egyszerűen elkészíthető rágcsálnivalóra. A hozzávalók egy torkos lakó otthonában minden bizonnyal fellelhetők.
Sokak nagy kedvence, a gyros
2015.01.05.
A gyros talán az egyetlen olyan étel, amit mindenki szeret. Elkészítése nem nehéz és igen laktató is tud lenni, ha az ember jól csinálja. Lássunk is most rá egy remek receptet.
Park FM-exkluzív: a Lidokain sötétebb oldala, amit még nem hallottál (X)
2025. 06. 20. 17:13
A BSW két tagja, Matyi és Gaben nemrég a Park FM reggeli műsorának, a Hajnali Körnek a vendégei voltak, ahol többek között a Lidokain című slágerük születéséről is meséltek – és az is kiderült, hogy ByeAlex kulcsszerepet játszott abban, hogy a dal végül olyan lett, amilyennek most ismerjük és szeretjük.
Gin, zene, SPAR – itt kezdődik a nyár! (X)
2025. 06. 02. 06:00
A Gin Market Budapest idén új lendületet vesz – méghozzá alkoholmentesen is. 2025. június 13-14. között a Budapest Garden ad otthont Magyarország egyik legnépszerűbb ginfesztiváljának, ahol a SPAR nemcsak támogatóként, hanem aktív résztvevőként is jelen lesz. A rendezvény idén a tudatos életmód és a változatos ízvilág jegyében új irányokat mutat, különös figyelmet szentelve a 0.0%-os ginváltozatoknak.
Visszatértek az ÖKO KALAND hősei – új epizódokkal bővül a SPAR fenntarthatósági minisorozata (X)
2025. 05. 26. 09:00
Azok a gyerekek, akik néhány éve megismerkedtek Szellőcskével, Vizecskével, Tüzecskével, Földecskével és Szívecskével, most újra örülhetnek: folytatódik a SPAR Magyarország edukatív animációs sorozata, az ÖKO KALAND. A fenntarthatóság témáját játékos és érthető formában feldolgozó kisfilmek most új részekkel térnek vissza, hogy a legfiatalabb korosztályt ismét elvarázsolják – és közben tanítsák is.
Fenntartható bevásárlás: új szokások kis lépésekben (X)
2025. 05. 15. 06:00
A tavasz a megújulás ideje – miért ne használhatnánk ki ezt az időszakot arra, hogy a mindennapjainkat tudatosabbá, fenntarthatóbbá tegyük? A Nestlé és a SPAR közös Évtervező kampánya hónapról hónapra segít apró, mégis hatékony lépésekkel elindulni a környezettudatos életmód felé.
Segíts Te is – indul a „Mancs a bajban!” állateledel-gyűjtés! (X)
2025. 05. 08. 06:00
Idén ismét lehetőséged van segíteni a rászoruló négylábúaknak: 2025. május 10-én szombaton és 11-én vasárnap a részt vevő civil szervezetek valamennyi INTERSPAR áruházban várják az adományokat a „Mancs a bajban!” akció keretében. Egy kis segítség tőled hatalmas változást hozhat egy menhelyi állat életében.
MI személyi asszisztens és saját fejlesztésű, minden részletszabályt ismerő MI „kolléga” az Ersténél (x)
2024. 12. 12. 14:30
Havonta több órát segít megspórolni az Erste dolgozóinak a bank mesterséges intelligencián (MI) alapuló személyi asszisztense.