Jump to content

Ilyen volt az MTV Video Music Awards

2019. 08. 29. 21:22

A zenei élet apraja-nagyja Newarkban gyűlt össze, hogy kiosszák az MTV Video Music Awards díjakat. A Michael Jackson Video Vanguard életműdíjat Missy Elliot kapta, de díjazták Taylor Swiftet, Billie Eilisht és Lil Nas X-et is. A legjobb k-pop banda a BTS lett.

A gálát Taylor Swift nyitotta a You Need to Calm Down-nal, amit rövidre vágott, hogy a szivárvány minden színébe öltözött táncosai és drag queenek között, rajongói nagy örömére először elénekelje élőben a Lover című számát. A VMA híres a nagyszabású előadásokról, így a Swift után fellépőktől is várhatóak voltak a bizarr elemek.

Lizzo feje felett végig egy hatalmas tangás fenék lebegett, míg elénekelte a Truth Hurts-öt és a Good as Hell-t. Shawn Mendes és Camila Cabello gyertyafényben adta elő a Señoritat, Bad Bunny és J Balvin pedig rajzfilmes színpadon adták elő a Que Pretendest.

Természetesen a produkcióknál talán fontosabban maguk a díjak. Ariana Grande ugyan nem volt ott a díjátadón, de ennek ellenére három díjat is bezsebelt, többek között az Év művészének járó űrhajós szobrot. Az év videója Taylor Swift You Need to Calm Down-ja lett, és ugyanezzel a számmal nyerte meg a Video for Good kategóriát is.

Egy rejtélyes oknál fogva John Travoltát kérték fel, hogy Queen Latifah-val együtt adják át a legjobb videónak járó díjat. Talán emlékeznek, hogy a 2014-es Oscar átadón Travoltának problémái akadtak, mikor fel kellett konferálnia a Jégvarázs betétdalát éneklő Idina Menzelt (Adele Nazeem lett belőle), és most se sikerült zökkenőmentesen átadnia a díjat.

(Forrás: index.hu / fotó: pixabay.com)