Jump to content

Megdobálták a fiatal lányduót

2019. 04. 13. 15:45

"A mai napon hajnali 02:03 perckor a JATE Klubban egy vendég a nézőtérről egy üvegpohárral megdobta a Nemazalány-LilG rap duó egyik tagját. A biztonsági szolgálat 6 percen belül megkereste, és a klub területéről eltávolította az elkövetőt" - írja a JATE Klub közleményében. 

Hozzáteszik, hogy a JATE Klub "elkötelezett híve a kulturált szórakozásnak és semmilyen esetben nem ad teret az ez irányú garázdaságnak". Éppen ezért a kamerafelvételek alapján a pohárt dobáló vendég a jövőben semmilyen programon, koncerten, délutáni, esti és éjszakai rendezvényen nem vehet részt határozatlan ideig.

"Elítéljük a vandalizmus, a károkozás és a nők elleni tiszteletlen viselkedés minden formáját és mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy a jövőben ilyen és ehhez hasonló cselekmény ne történhessen a klub területén. A mai napon egyeztetünk a duó menedzserével, amennyiben feljelentést kívánnak tenni az ügyben, mindenben a segítségükre leszünk. Ezúton kérünk elnézést a pohárt dobáló vendég nevében a Nemazalány-LilG rap duótól, bízunk benne, hogy ez egyszeri és rendkívüli eset volt, amely soha többet nem fog megtörténni a JATE Klubban és más szórakozóhelyen/fesztiválon/fellépésen sem" - zárul a klub közleménye.

A Nemazalány-LilG rap duó  2018 egyik legnagyobb durranása volt a magyar Youtube-on. Az Index tavaly év végén forgatott a két lánnyal, a videót itt lehet megnézni.  

(Forrás: index.hu / fotó: pixabay.com)