Jump to content

Curtis már elvonón

2019. 01. 20. 21:14

„Szeretlek, Petike, és mindenben igazad volt" – üzente nemrég Curtis egykori társának, Majkának az Instagram-oldalán, amikor nyilvánosan is elnézést kért mindenkitől, és bejelentette, hogy hamarosan elvonóra megy.

A január első felében posztolt közös kép alatt a kivágott zenésztárs azt írta: „Sajnos idő kellett ahhoz, hogy belássam a betegségem. Bocsánatot kérek mindenkitől mindenért! Ezen a héten befekszem egy rehabilitációs központba, hogy újra az igazi Curtist kapjátok."

A pénteki Blikk szerint Curtis már meg is kezdte az elvonókúrát. Erről a rapper párja, Krisztina beszélt az Instagramon egy élő videóban, akit az elmondottak alapján baromira zavar, hogy amíg a kedvese több hete a démonjaival harcol, addig alaptalan szóbeszédek jelennek meg róla.

Azt gondolom, a legnagyobb dolgot lépte meg azzal, hogy beismerte, problémája van, majd elvonóra ment. Nem védeni akarom őt, nem ájulok el attól, hogy bement. Majd ha kijön és tartósan jól lesz, akkor tudok igazán örülni

– mondta Krisztina.

Majka a tavalyi SZIN-es fellépése alatt jelentette be, hogy drogproblémái miatt nem dolgozik többé Curtisszel, majd később exkluzív, vágatlan interjút adott az Indexnek, ebben mesélt a szakítás előzményeiről. Curtis később bevallotta: a szakítás éjszakáján 60 ezer forintért taxizott Szegedről vissza Budapestre.

(Forrás: index.hu / fotó: pixabay.com)