Jump to content

Megölte magát a Linkin Park énekese

2017. 07. 21. 09:04

Meghalt a Linkin Park zenekar énekese, Chester Bennington felakasztotta magát - értesült a TMZ. A hírt azóta az AP is megerősítette. Holttestét helyi idő szerint csütörtök reggel 9-kor találták meg a Los Angeles megyei Palos Verdes Estates nevű településen, egy magánlakásban. A 41 éves énekesnek hat gyereke volt két feleségtől.

A TMZ szerint évek óta drog- és alkoholproblémákkal küzdött, és már korábban beszélt arról, hogy gondolkodott öngyilkosságon, mert gyerekkorában egy idősebb férfi molesztálta. 

Chester Bennigton az akkor még középiskolás tagokból álló a Linkin Parkhoz alapítása után 3 évvel csatlakozott, 1999. márciusában. A Chester vokáljával elkészített első album a Hybrid Theory nagyon sikeres lett, azonnal világhírűvé vált a zenekar, a numetal korszak egyik legnépszerűbb zenekarává váltak. Megalakulásuk óta több mint 60 millió albumot adtak el és két Grammy-díjat nyertek.

A Linkin Park pár héttel ezelőtt, június végén lépett fel először Magyarországon, minden jegy elkelt rá. Óriási és felejthetetlen bulit csináltak, mely az év bulija volt.

A zenekar legújabb klipje éppen ma, pár órával Chester Bennington halálhíre előtt jelent meg a YouTube-on.

(Forrás: index.hu)