Jump to content

Rihanna a Szigeten!

2016. 03. 16. 10:32

Sokak kívánsága teljesül ma, hiszen a jelenkori pop egyik legrajongottabb, és legszexibb dívája, a nyolcszoros Grammy-díjas barbadosi énekesnő, Rihanna fogja uralni a Sziget 2016 0. napját!

Észak-Amerika és Európa legnagyobb stadionjai és arénái mellett a Sziget Fesztiválköztársaság Nagyszínpadára is elhozza legnagyobb slágereit és legújabb lemezanyagát – egy exkluzív fesztiválkoncert keretében – napjaink könnyűzenei életének egyik legnagyobb sztárja. Augusztus 11-én, a Sziget „nulladik” napjának headlinere: Rihanna.

Tizennégyszer volt a Billboard lista első helyén és több mint 54 millió eladott nagylemez és 210 millió eladott kislemez fűződik a nevéhez. Nyolc Grammy és 12 Billboard Music Awards győztese, közösségi oldalait összesen több mint 100 millióan követik, slágereit több mint nyolc milliárdszor játszották le a YouTube-on. A legújabb slágert, a Drake közreműködésével készült WORK című dalhoz készült klippet majd’ 100 milliószor nézték meg – mindössze két hét alatt.  

Legfrissebb, nyolcadik lemeze, az eladási listák dobogóján debütáló Anti az év elején jelent meg. Rihanna azóta járja Észak-Amerika legnagyobb stadionjait és arénáit. Az Anti World Tour a nyáron Európában folytatódik, melynek keretében a könnyűzenei élet egyik legnagyobb sztárja – ritka alkalomként – egy fesztiválfellépést is elvállalt a “Szabadság Szigetének” Nagyszínpadán, így lenyűgözően látványos show-ját élőben láthatja augusztus 11-én a rendezvény “nulladik” napján a Sziget közönsége. A nulladik napra a 7 napos Sziget bérletek is érvényesek, de mostantól napijegyek is kaphatóak. Azonban jó lesz sietni, mivel összesen csak 25 ezer darab napijegy kerül forgalomba. 

Az aktuális napi bontás tehát így néz ki:

  • 08.10 (- 1. nap):
  • 08.11 (0. nap): Rihanna, Datsik, Mø, Naughty Boy, Parov Stelar, Rico & Sticks, Travis Scott
  • 08.12: Bastille, John Newman, K.I.Z., Kovacs, Unkle, Jain
  • 08.13: Muse, Bring Me The Horizon, Kodaline, Róisín Murphy, Sigur Rós, Excision, Molotov, Dyro
  • 08.14: Bloc Party, David Guetta, Sum 41, Oscar & the Wolf, Wilkinson, Brains,
  • 08.15: Sia, Noel Gallagher, Chvrches , M83, Nicky Romero, The Neighbourhood, Years & Years, Tourist
  • 08.16: The Last Shadow Puppets, Bullet For My Valentine, Jess Glynne, Parkway Drive, The Lumineers, Crystal Castles, Aurora, Fanfara Ciocarli