Jump to content

Teljes Fényében az Eleven Hold

2016. 02. 16. 11:42

Az Eleven Hold utolsó stúdiólemeze még 2011-ben jelent meg „Négy” címmel, de a fiúk azóta sem tétlenkedtek: született jó néhány új dal, és készül az új nagylemez.

Unplugged fellépéseik sorát az idén akusztikus klubkoncerttel nyitják majd: február 25-én a budapesti Bethlen Caféba várják új és régi rajongóikat.

Nem telt tétlenül az elmúlt négy év a zenekar számára, sőt nagyon is aktívan vettek részt a hazai zenei életben. A 2011-ben történt tagváltás után Moller Zsolt lett az Eleven Hold énekese, így az elmúlt évek koncertjein már őt láthatta és hallhatta a közönség, és a visszajelzések alapján elmondhatják, hogy a rajongók megszerették az új egyéniséget az együttes élén. Rendszeres fellépői voltak több fesztiválnak és rendezvénynek, és nem utolsósorban kiadtak egy dalt a már évente megrendezendő Ezer Lámpás Éjszakája nevű jótékonysági rendezvényre.

A rajongók nagy örömére 2016-ban újra teljes gőzzel vetik bele magukat a fiúk a munkába. Készül az ötödik lemez, néhány hete jelent meg a beharangozó új kislemez és a hozzá készült videó Engedj El címmel, megírták a fiúk az Amíg Vágyaink című akusztikus dalt is, amelyeket főleg a ma oly divatos és sokak által kedvelt ’unplugged’ klubkoncertek alkalmával játszanak akusztikus gitárokkal, zongorával és ütős hangszerekkel tarkítva, kicsit félretéve a tőlük már megszokott rockos hangzást.

Idén elindult a csapat A Dal 2016-os mezőnyében is, ahol az Eurovíziós részvétel volt a tét, és bár nem jutottak tovább, az együttes frontembere szerint már maga a részvétel is mérföldkövet jelenthet majd a zenekar életében. A már említett unplugged fellépések sorát az idén akusztikus klubkoncerttel nyitják majd: február 25-én a budapesti Bethlen Caféba várják új és régi rajongóikat, ahol a jól ismert dalok mellett néhány friss szerzemény is felcsendül majd. Bár konkrét tracklisttel még nem szolgálhatnak az új lemezről, azt megígérik, hogy a közönség sok pozitív hangvételű nótára számíthat, amelyek szinte kivétel nélkül az életigenlést és a pozitív gondolkodást helyezik előtérbe.