Jump to content

Jön az első Musical Fesztivál!

2014. 10. 28. 15:55

November 8-án, Budapesten, a Papp László Budapest Sportarénában rendezik meg a Musical Fesztivált, ahol többek között Mahó Andrea, Koós Réka, Csengeri Attila, Miller Zoltán és Nagy Sándor lép fel.

A Danubius Music egy nagyszabású eseménysorozattal tiszteleg a zenés műfaj előtt: az ország első Musical Fesztiválját szervezik meg. A minőségi szórakozást ígérő rendezvény keretein belül hallhatóak lesznek a musical irodalom legszebb és legismertebb dalai, többek között az Anna Kareninából, Az Operaház fantomjából, a Grease-ből, a Jézus Krisztus Szupersztárból énekelnek részleteket a fellépő színészek.

A musical dalok népszerűsége behálózta a világot és amióta ezt a műfajt „jegyzik”, egyre többen csatlakoznak a rajongói táborokhoz. A zenés darabok London és New York vonzerejében is nagy szerepet játszanak. A West End és a Broadway sikerprodukciói közül pedig egyre több musical kerül színpadra Magyarországon is, méghozzá a nyugati előadásokat is túlszárnyaló látványvilággal.

A fesztivál fellépői: Koós Réka, Vermes Tímea, Gyulai Júlia, Miller Zoltán, Mahó Andrea, Sasvári Sándor, Csengeri Attila és Nagy Sándor.

(fotó: kulturcafe.hu, forrás: szinhaz.hu)