Jump to content

Igazolvány nélkül is mozizhatsz

2021. 06. 28. 10:10

A pandémia lecsengésével egyidejűleg újra lehet moziba járni, már ha van valakinek védettségi igazolványa. A belső közösségi terekre ugyanis továbbra is érvényesek a korlátozások. A még nem beoltottaknak jó hír, hogy egyre több szabadtéri mozi kínál lehetőséget számukra is, ezúttal a Corvin Plaza és a KÖKI tetején nyílt terasz

Akik a hagyományos mozis hang- és képminőséget kedvelik, azoknak sem kell kompromisszumot kötniük, hiszen most már a teraszokon is éppen olyan technikai megoldások elérhetők, mint a plázák vetítőtermeiben. A KÖKI Teraszon kapott helyet az első szabadtéri lézer vetítőgép, a KULTIK Teraszon pedig egyedülálló airscreent használnak, ami egy óriási, felfújható vászon. 
Június 15-én amolyan kedvcsinálóként ingyenesen vetítik a Magic Mike-ot és a Mamma Miát, a jegyekért elég writeemail( "regisztracio","kultik","h"+"u");" target="_blank" rel="nofollow">regisztrálni.

Ha pedig éppen nem moziznánk, a teraszok más lehetőségeket is kínálnak: a nyárra bábszínházi előadással, divatbemutatóval, bloggertalálkozóval, és filmfesztivállal is készülnek.

(Forrás: index.hu / fotó: pixabay.com)