Jump to content

Újabb előadást hirdettek meg a Szegedi Szabadtéri Játékok 2018-as záróprodukciójára

2017. 09. 29. 19:25

Újabb előadást hirdettek meg a Szegedi Szabadtéri Játékok 2018-as záróprodukciójára, az Apáca Show-t jövő augusztusban így hat estén láthatja majd a közönség - tájékoztatta a fesztivál sajtóreferense kedden.

Mint Fábián Barbara közölte, alig két hónapja hirdették meg a Szegedi Szabadtéri Játékok 2018-as évadának műsorát és kezdték el a jegyértékesítést, mégis több mint 5 ezer belépő talált már gazdára a Magyarországon először látható Apáca Show-ra. Az eladások alapján hetekig az öt legkeresettebb hazai színházi előadás között volt a musical az egyik jegyértékesítő cég ranglistáján.

A Whoopi Goldberg főszereplésével készült népszerű filmvígjáték színpadi változatát, amelynek zenéjét az Oscar-díjas Alan Menken szerezte, eddig 18 országban több mint 6 millió ember látta. A vérpezsdítő gospel-, soul- és diszkódallamokkal fűszerezett vígjáték meghódította a Broadway és a Westend közönségét is.

Az eddig augusztus 10-re, 11-re, 12-re, 17-re és 18-ra meghirdetett előadásnapok mellett 19-én, vasárnap is láthatják a nézők az Apáca Show-t, a Szegedi Szabadtéri és a Zikkurat Ügynökség közös produkcióját, amelyet Szente Vajk rendez.

(Forrás: mti)