Jump to content

Kora esti stúdióelőadások a József Attila Színházban

2017. 01. 27. 13:53

Drive Time Színház elnevezéssel kínál hétköznap kora estére, a csúcsforgalom idejére, munkaidő után, 17 óra 30 perctől stúdióelőadásokat a József Attila Színház.

A színházban üljön, ne a dugóban! jeligével meghirdetett programban egyfelvonásos darabok szerepelnek.

A Drive Time Színház a József Attila Színház kísérleti kezdeményezése, amelynek célja, hogy a néző a munkaidőt követő értékes idejét ne a forgalmi dugóban araszolva, buszon, metrón vagy villamoson szorongva, hanem egyfelvonásos előadások megtekintésével tölthesse - olvasható a színház közleményében.

A programban résztvevő produkciók a megszokottnál korábban, 17 óra 30 perckor kezdődnek, így az előadás és a munka vége közötti holtidő is lerövidül.

Az előadások időtartama illeszkedik a munka utáni csúcsforgalomhoz, a színházi előadás végén a közönség egyszerűbben és gyorsabban, színházi élménnyel gazdagodva juthat haza, és az egész estéje szabad marad.

A Drive Time Színház programján jelenleg három darab szerepel, időtartamuk átlagosan egy óra. Karinthy Ferenc Dunakanyar és Békés Pál A Tisza felső folyása című színműve mellett Friedrich Dürrenmatt Késő őszi esti órán című bűnügyi komédiája látható Fehér Anna, Nemcsák Károly, Létay Dóra, Quintus Konrád, Verebes István, Schlanger András és Balázs László szereplésével.

(Forrás: kulturmozaik.hu)