Jump to content

Tehetségkutatót szervez a Pannon Várszínház

2015. 02. 24. 16:21

A Pannon Várszínház 2015 tavaszán bemutatja Gém Zoltán Starfactory című musicaljét, mely az országos kereskedelmi médiumokban megismert tehetségkutatók belső világáról, örömeiről, konfliktusairól szól. A teátrum jóvoltából a musicalen kívül a címül szolgáló elképzelt vetélkedő is életre kel.

A színház Starfactory címmel országos tehetségkutató versenyt hirdet meg a 14-35 év közötti korosztálynak, ének, vers-próza és tánc kategóriában. A háromfordulós versenyen bárki indulhat a megadott korosztályban és műfajokban.

Az első forduló az elő-zsűri előtt zajlik, a másodikban viszont már közönség előtt szerepelnek a versenyzők. Egy versenyző több kategóriában is indulhat.

Jelentkezés: a fényképes önéletrajzokat a e-mailcímre kell elküldeni. Az önéletrajzhoz csatolni kell egy listát, mely tartalmazza a jelentkező által előadni kívánt produkciókat. Határidő: március 7.

A jelentkezőktől zenei alap biztosítását várják (cd vagy pendrive). Zongorakísérőt nem biztosítanak. Ének kategóriában a produkciókat erősítés nélkül várják. A produkciók időtartama maximum 5 perc.

A selejtezők időpontja: 2015. Március 1., 2., 3., 4. Minden nap 10.00-től Pótnap: 2015. Március 13. A selejtezők helyszíne: Veszprém, hangvilla (Brusznyai u. 2.) – 3. Emeleti próbaterem.

További érdekességeket talál Facebook oldalunkon.

(fotó: felonline.hu, forrás: szinhaz.hu)