Jump to content

Vár a 37. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál (X)

2022. 09. 26. 21:33

Mindegy, hogy sokat futsz, vagy keveset, állj rajthoz Te is a 37. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál valamelyik távján. Október második hétvégéjén több tízezer futó társaságában élvezheted Te is a közös mozgás örömét.

Egy hétvége, tizenöt táv

A 37. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál a budapesti futóősz legnagyobb és az ország egyik legnépszerűbb szabadidősport eseménye egyrészt a sportolás szerelmeseinek biztosít lehetőséget, hogy próbára tegyék erejüket, másrészt kiemelt célja, hogy minél több emberrel megszerettesse a mozgást, valamint felhívja a figyelmet az egészséges életmód fontosságára.

A kétnapos eseményen 15 táv, 10 rajt és sok egyéb érdekesség várja a résztvevőket.

Fókuszban az egészségtudatosság

A SPAR Magyarország idén is névadó főszponzorként segíti hazánk egyik legnagyobb szabadidős sporteseményét. A cég hosszú évek óta saját munkatársai részére ingyenes nevezést biztosít, ezzel is motiválva őket a sportolásra. A budai Pázmány Péter sétányon található idén is a kiállítói sor, ahol a SPAR Életmód stand ezúttal is várja a sportolókat és szurkolókat egyaránt. A kilátogatók egészségtudatos életvitellel kapcsolatos nyereményjátékokban vehetnek részt, valamint mindkét nap válaszokat kaphatnak a minőségi táplálkozással, vagy akár a sportolással kapcsolatos kérdéseikre a SPAR szakértőjétől, Turcsák Katalintól.

Zével és csapatával is találkozhatsz

Fördős Zé, és a Street Kitchen válogatottja is részt vesz a 37. SPAR Budapest Maraton® Futófesztiválon. Szombaton, a Hervis váltó rajtja előtt, vasárnap reggel pedig a Tolle Maratonstafétát megelőzően találkozhatsz velük a SPAR Életmód standnál, a Pázmány Péter sétányon. Az otthonmaradóknak is kedveskednek majd élő bejelentkezéssel a Street Kitchen és a SPAR Magyarország közösségi média csatornáin. A Street Kitchen csapata az eseményt megelőzően futóknak szóló receptekkel és tippekkel készíti fel az érdeklődőket.

Jótékony célt is szolgál

Az esemény 15 versenyszámában több mint 6-700 adománygyűjtő, vagy részvételével nemes ügyet támogató induló várható. A helyszínen pedig jótékonysági kiállítói sor várja a látogatókat, ahol többek között a Máltai Manufaktúra termékeit is megkóstolhatják a vendégek a szeretetszolgálat food truck-jában.

Várunk Téged is a rajtvonalnál. Látogass el a https://www.sparbudapestmaraton.hu/ weboldalra és nevezz!

(Forrás: Szerkesztőség)