Jump to content

Segíts a bajba jutott állatokon!

2022. 05. 02. 10:44

Most Te is csatlakozhatsz az országos állateledel-gyűjtő akcióhoz! Nehéz sorsú, menhelyre került kutyák, macskák életét teheted jobbá egy kis bevásárlással, amely számukra viszont igazán nagy segítség. (X)

Állatvédő közösség a kasszák mellett

A tavalyi sikeres összefogás után idén újra meghirdeti Mancs a bajban! állateledel-gyűjtő akcióját a SPAR Magyarország: a kasszazónák mellett 2022. május 7-én és 8-án 10:00 és 16:00 óra között több mint 30 állatvédő szervezet aktivistája fogadja az adományokat a kijelölt INTERSPAR hipermarketekben. Az Országos Állatvédőrség Alapítvánnyal közösen szervezett kampány az adakozáson túl az állatvédő civil szervezetek elkötelezettségére, munkájuk fontosságára is ráirányítja a figyelmet.

Nagy öröm akár konzervnyi méretben

Amikor vásárolni mész, Te is tegyél a kosaradba, bevásárlókocsidba egy kis ajándékot, amellyel egy kis jószágról gondoskodhatsz, aki akár a tiéd is lehetne. Nagyon örül a száraztápnak, konzervnek, kutyaszaláminak, alumínium tasakos nedves eledelnek. Meglepheted jutalomfalattal is, sőt, az aktivisták a gyűjtőpontokon szívesen fogadnak állatfelszereléseket és tisztítószereket is az akció mindkét kijelölt napján.

Adomány, amely duplán számít

A kampány sikere már tavaly is egyértelmű volt. Két nap alatt több mint 14 ezer kilogramm kutya-, és közel 2 ezer kilogramm macskaszáraztáp, továbbá több mint tízezer konzerv és jutalomfalat-csomag gyűlt össze az adományozó álltabarátoknak és az állatvédő aktivistáknak köszönhetően. A SPAR Magyarország programja azért is nagy segítség a civil közösségeknek, mert így orvosi ellátásra, eszközvásárlásra és telephelyfejlesztésre több pénzük maradhat.

Segíts te is a bajba jutott kisállatokon!

Az Országos Állatvédőrség Alapítvány, az akcióhoz csatlakozó állatvédő szervezetek és a SPAR Magyarország várnak mindenkit május 7-én és 8-án! A kampány részleteiről és az adománygyűjtés eredményéről szóló híreket a www.sparafenntarthatojovoert.hu/mancsabajban oldalon követheted nyomon, ahol további információt kaphatsz az akcióban részt vevő szervezetekről, és megtalálod azoknak a budapesti és vidéki hipermarketeknek az elérhetőségét, ahol leadhatod az adományod.

(Forrás: Szerkesztőség)