Jump to content

Adni Öröm! - Segítsünk ott, ahol a legnagyobb a szükség!

2021. 12. 16. 06:00

Támogasd te is a rászorulókat a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR közös, Adni Öröm! karácsonyi adománygyűjtő akciójának keretein belül! 2021. december 16. és 21. között tartós élelmiszerek, illetve adománykártyák megvásárlásával teheted szebbé a legszegényebbek ünnepét. (X)

Minden apró felajánlás számít

A SPAR Magyarország negyedszázada partnere a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak az Adni Öröm! karácsonyi adománygyűjtő akcióban. Idén december 16. és 21. között 137 SPAR és INTERSPAR áruházban lehet segítséget nyújtani tartós élelmiszerek megvásárlásával. Az adományokat pedig a szeretetszolgálat több ezer önkéntese fogadja országszerte a kijelölt üzletekben. Az elmúlt években rendre sikerrel zárultak az akciók, több tízezren „küldtek” így ajándékot a legszegényebbeknek. A több száz tonna, összegyűlt élelmiszerből pedig személyre szabott ajándékcsomagokat állítanak össze a szeretetszolgálat munkatársai.

Adománykártyákon is érkezhet a segítség

Az áruházlánc a személyes adományozáson túl, december 1-től elindította az Adni Öröm! adománykártyák értékesítését a kijelölt áruházakban. Így még több adomány gyűjthető, s még több családnak tudnak a szervezők segíteni. Mindezt akár a saját otthonodból is, kényelmesen megteheted, hiszen a SPAR online shopjában is lehetőséged van adománykártya vásárlásra.

Advent, a várakozás öröme

Ebben az esztendőben is a SPAR Battyhányi téri szupermarketében indul el a két szervezet közös adománygyűjtő akciójának személyes gyűjtése az adventi időszakban. Egy szimbolikus adventi naptár hívja fel a figyelmet arra, hogy az ilyen gesztusok fontosak ebben az időszakban, szeretetünk és gondoskodásunk pedig nemcsak közeli hozzátartozóink, barátaink felé irányulhat, de törődhetünk távoli embertársainkkal is. Az a cél, hogy hányattatottabb sorsú embertársaink még ebben a mostani, a koronavírus miatt még nehezebb időszakban is segítséget kapjanak.

Keresd a 25. Adni Öröm! adománygyűjtő akcióban résztvevő SPAR és INTERSPAR áruházak listáját a www.adniorom.hu weboldalon! Adománykártyákkal pedig online is támogathatod az ügyet: www.spar.hu/onlineshop

(Forrás: Szerkesztőség)