Jump to content

Adni Öröm! - Csatlakozz Te is!

2020. 12. 16. 10:10

Elindult az Adni Öröm!, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR adománygyűjtő akciója. 2020. december 16. és 21. között a kijelölt SPAR és INTERSPAR áruházakban kihelyezett adománykártyák megvásárlásával Te is támogathatod a rászorulókat. (X)

A koronavírus sem állítja meg az összefogást

Kihívásokkal teli, küzdelmes esztendő az idei. Segítségre, embertársaink iránti szolidaritásra mindig szükség van, 2020-ban a koronavírus világjárvány idején pedig különösképp. A SPAR Magyarország hosszú évek óta partnere a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak az Adni Öröm! adománygyűjtő akcióban. A két szervezet ebben a nehéz helyzetben is megtalálta azt a megoldást, ami lehetőséget teremt az adományozásra, miközben a kezdeményezésben résztvevő önkéntesek egészségét sem teszik ki kockázatnak.

Adománykártyákkal érkezik a segítség

A korábbi évektől eltérően idén az adománygyűjtés nem személyes gyűjtőpontokon történik és nem konkrét termék-felajánlás formájában. 2020. december 16. és 21. között a kijelölt SPAR és INTERSPAR áruházakban a kihelyezett Adni Öröm! állványokon, valamint a tartós élelmiszerek mellett adománykártyákat találsz, amelyek megvásárlásával Te is támogathatod a kezdeményezést. Sőt, az adománygyűjtéshez hozzájárulhatsz a SPAR online shopon keresztül is.

Karácsonykor előtt nagy segítség a rászorulóknak

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat a befolyt adományból élelmiszereket vásárol, melyekből csomagokat állít össze és elszállítja azokat a rászorulóknak még karácsony előtt. A cél, hogy nehéz sorsú embertársaink a jelenlegi, soha nem látott helyzetben is segítséget kapjanak.


Elkészült az összefogás dala

Az idei év kommunikációs kampányának szlogenje ezúttal is a „Lett egy másik családom”. A névadás kifejezi a szolidaritást és az önzetlenséget, amely egymás számára ismeretlen embereket köt össze a segítségnyújtáson keresztül.  Az idei akció újdonsága az összefogás dala volt. Sokan voltak, akik csatlakoztak a közismert személyiségekhez és televíziós szereplőkhöz, és elénekelték az ország egyik legkedveltebb karácsonyi énekét, a Csendes éj című dalt. Hallgasd meg Te is az összefogás dalát itt:

 

A 24. Adni Öröm! adománygyűjtő akcióban résztvevő SPAR és INTERSPAR áruházak listáját megtalálod a www.adniorom.hu weboldalon. Máltai adománykártyákkal pedig online is tudod támogatni jó ügyet: www.spar.hu/onlineshop

(Forrás: Szerkesztőség)