Jump to content

Négy tökéletes koncert kiegészítő

2017. 09. 25. 08:00

Véget ért a nyár, a fesztiválszezon és beköszönt az ősz, amikor mindenki előveszi a melegebb ruháit és a szabadtéri programok helyett inkább benti tevékenységeket választ. Azonban ez nem jelenti azt, hogy ősszel a hidegebb idő bekövetkeztével nem lehetünk stílusosak. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk négy olyan férfi kiegészítőt, amivel minden féri stílusos lesz még egy esős, őszi napon is.

Sapka

A hidegebb idő bekövetkeztével egyre többször fontos sapkát hordani, főleg ha valaki hajlamos a megfázásra vagy rövidebb hajjal rendelkezik. Manapság a férfiak körében is divatba jött a kalapok viselete, hiszen nemcsak, hogy időtálló, azonban rengeteg különlegesebb eseményre is fel lehet venni, legyen az egy koncert vagy egy szabadtéri színházi előadás. Bizonyára nem mindenki szereti a kalapokat, azonban a Trendhim nevezetű, dán webshopban rengeteg különböző stílusú sapkát lehet kapni, legyen az egy egyszerű pamutból készült sapka vagy egy különlegesebb baseball sapka. Minden megrendelt terméket raktárból szállítanak, így az esetleges méret hiánytól sem kell tartanunk. Egy kényelmes, elegáns sapka pont ugyanannyira fontos, mint egy praktikusan kialakított pénztárca.

Csokornyakkendő

Természetesen attól is függ, , hogy egy férfi milyen időközönként megy olyan helyre, ahova elegáns ruházatot visel és a csokornyakkendő vagy esetleg egy hagyományos nyakkendő tökéletes kiegészítő. Azonban fontos tudnunk, hogy manapság már rengetegen viselnek csokornyakkendőt egy hétköznapibb ruházathoz is, akár egy koncertre akár egy vacsorához ,hiszen a kiegészítő teljes mértékben a hétköznapi divat részévé vált. Az áruház kínálata között mindenki talál számára megfelelő kiegészítőt, hiszen az egyszerűbb, alapszínű daraboktól kezdve egészen az egyedibb, különlegesebb darabokig minden fajta megtalálható.

Egy érdekesség a kiegészítőről, amit kevesen tudnak, hogy a csokornyakkendő alakja az 1870-es évek óta nem igazán változott kizárólag felhelyezésének módja.

Karkötő

Manapság már nemcsak a nők viselnek különböző karkötőket, hanem a férfiak is, hiszen azon kívül, hogy stílusosak és divatosak rengeteg olyan darab közül tudunk válogatni az online áruházban, amit rengeteg hasznos tevékenységre fel lehet használni. A két legnépszerűbb darab a paracordból fonott karkötő és a hajó kötélből készült darab. A paracordból készült terméket rengeteg hasznos tevékenységre fel lehet használni, mint például kutya pórázként, sàtorrögzitésként vagy akár függőágyként is. Sokan nem tudják azonban számtalan országban a paracordot használják fel mint általános hadi kötélzet, hiszen masszív és azon kívül, hogy 250 kilógrammot is elbír kibontva akár három méter is lehet. A webshop kínálata között a narancssárga színtől kezdve a feketén át egészen a khaki zöldig mindenféle szín megtalálható és ha valaki esetleg nem kedveli a sportosabb, vagányabb darabokat bátran tud válogatni a bőrből vagy gyöngyből készült termékek közül, amik mind egy hétköznapibb mind egy elegánsabb öltözethez tökéletesen passzolnak.

Táska

Teljesen mindegy, hogy nő vagy férfi mindenkinek szüksége van egy olyan táskára, aminek praktikus a kialakítása, minden holmi rendesen belefér és nem utolsó sorban olyan anyagból készül, ami jól bírja a mindennapos gyűrődést.

Táska választás előtt ha van lehetőségünk rá próbáljuk fel az általunk választott darabot, hiszen nagyon fontos, hogy a termék teljes mértékben kényelmes legyen, hisszel ezzel megelőzzük az esetlegesen kialakuló hát problémákat.

Az áruház kínálta között hátizsákokat, laptoptáskákat, sporttáskákat, utazótáskákat és neszeszereket is találunk. A cég leginkább a bőr táskák gyártására specializálódott, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy minden termék prémium minőségű marhabőrből készül és négy egész év garanciát biztosít a cég minden egyes darabra. A megrendelt termékeket a cég ingyenesen kiszállítja, legkésőbb öt munkanapon belül.

(Forrás: Szerkesztőség)