Jump to content

Ajándék könyvutalvány karácsonyra? Book24.hu!

2015. 11. 19. 09:00

Lassan nyakunkon az ünnepi bevásárlás láza. Nem szükséges túlkomplikálni ezt az ajándékozási szokást, ha ügyesen és előrelátóan cselekszünk. A book24.hu remek akcióval állt elő.

A könyv értéke vitathatatlan. Az online világ sem tudott annyira eluralkodni az emberek felett, hogy a könyvek szeretetét kiölje belőlük, sőt a mai napig divat könyvet olvasni. Ezzel párhuzamba állítható az is, hogy nem veszik sértésnek sem, ha könyvet adnak, kapnak ajándékba. A könyvek választéka hatalmas, de garantáltan minden korosztály megtalálja a neki megfelelő olvasmányt.

A book24.hu internetes könyváruház széles választékkal várja a könyvimádókat és még csak az otthon melegéből sem kell kimozdulni. A több mint húszezer kötetből kimazsolázhatjuk a legjobbakat. Ha pedig book24.hu ajándékutalvánnyal rendelkezik valaki, pláne nagyszerűbb és élvezetesebb a válogatás.

A book24.hu akciós ajándékutalvánnyal csábít, ugyanis 1990 Ft-ért 3000 Ft értékű utalvánnyal lepi meg vevőit. Kellemes meglepetés az ajándékozónak és nagyszerű ajándék karácsonyra is. Az biztos, hogy az utalványt felhasználó olyan olvasnivalót tud magának vásárolni, amelyből otthon még nincs, és a saját érdeklődésének megfelelő.

A book24.hu ajándék könyvutalványa ráadásul más akcióval és kuponnal is összevonható. Egy utalvány egyszer használható, melynek érvényessége 2016. október 20. A dátum lejárta utána nem felhasználható.

Már a karácsonyi ajándékozáson töröd az agyad, de nincs ötleted? Most már van! Book24.hu ajándékutalvány! Siess, mert fogytán a készlet!