Jump to content

Nők Lapja Café téli fesztivál

2015. 11. 16. 15:00

Ahogy közeledik a tél, előkerülnek a bakancsok, a hatalmas sálak és sapkák, és az olyan kabátok, amiben legalább tizenöt kilóval többnek nézünk ki a valóságnál – nagyon nehéz időszak ez nekünk, nőknek. Ahhoz, hogy még ilyenkor is könnyedén jól érezhessük magunkat, nagy segítséget nyújt a hétvégi NLCafé téli fesztivál.

November 22-én, vasárnap, a Millenáris B csarnokában a nőké lesz a főszerep: kézműves foglalkozások, életviteli és párkapcsolati tanácsadók, süti workshopok és író-olvasó találkozók várják majd az érdeklődőket – Magos Judittal, Fejős Évával és Papp Diánával is találkozhatunk. A kézműves programokon az ékszereké a főszerep, de ezen túl saját mintájú pecsétet is készíthetünk, sőt, két lakberendező blog vezetőjének a segítségével a lakásdíszítésbe is belekóstolhatunk. Ha már a kóstolásnál tartok: a két süti workshopra érdemes lesz benézni: nem csak sütni tanítanak meg, de arra is, hogyan díszítsük az elkészült remekműveket. Csak nehogy aztán ne együk meg, mert olyan szép lett!

A gyerekekről sem feledkeztek meg a fesztivál szervezői: aki olyan szerencsés, hogy az anyukája, nővére, nagynénje, nagymamája elviszi őt az eseményre, annak irány a mesedoboz gyereksarok – izgalmas játékok és programok várják itt az apróságokat. Azokkal a gyerekekkel is számolt az NLCafé, akiknek nem adatott meg, hogy egy boldog család részeiként nőjenek fel. Az SOS Gyermekfalu számára cipődobozos gyűjtést rendeznek: a mi dolgunk csupán annyi, hogy egy dobozt megtöltünk játékokkal, írószerekkel, vagy más, karácsonyi ajándéknak beillő dolgokkal, a dobozra felírjuk, hány éves gyereknek szánjuk, és azt, hogy inkább fiúnak vagy lánynak adják.

Garantált, hogy az itt eltöltött nap után feltöltődve és a télre alaposan felkészülve érünk majd haza – na meg néhány új ékszerrel és lakásdísszel felszerelkezve.

gL

(Forrás: kulturmozaik.hu/Fotó: femina.hu)