Jump to content

Programok a Kobuci kertben

2015. 09. 25. 16:15

A Kobuci kertet valószínűleg nem kell senkinek se bemutatni, aki szereti az igényes szabadtéri koncerteket és a garantáltan önfeledt szórakozást. Aki pedig még nem járt volna ott, annak itt a remek alkalom!

Ha hihetünk a meteorológusoknak, tényleg véget ér a nyár. Ami azt illeti, most is szakad az eső, és olyan idő van, hogy a kutyákat se engedik ki. (Csak a férjeket bevásárolni.) Ám mindig vannak olyanok, akik hisznek az előre eltervezett programok megvalósíthatóságában, akár az időjárás ellenére is.
A Kobuci kert üzemeltetői ilyen bátor emberek, akik közleményükben jelentik ki, hogy ma este 20:00-ás kezdéssel megtartják a Csík Zenekar koncertjét. Azét a Csík Zenekarét, amely már „negyed évszázada, hogy a magyar népzenei élet egyik lelkesen tanuló, tudását szeretettel továbbadó, bátran igényesen alkotó, elismerten népszerű együttese”.

https://www.youtube.com/watch?v=IpDMVdba3Zo

Belépő elővételben: 1500 Ft, a koncert napján: 2000 Ft

Aki pedig ma este nem ér rá, vagy fél az esőtől, az se csüggedjen. A tényleges zárókoncert holnap este 20:00-kor fog kezdődni, és az egyre inkább ismertté és elismertté váló Magashegyi Underground zenekar fogja szolgáltatni a talpalávalót.

https://www.youtube.com/watch?v=VArnJTni1wA

Belépő elővételben: 1300 Ft, a koncert napján: 1800 Ft

Elővételes jegyek a koncert napját megelőző nap éjfélig ONLINE és nyomtatott formában a HELYSZÍNEN kaphatóak.

(szl)

(forrás: kulturmozaik.hu / fotó: kobuci.hu