Jump to content

Menjetek a Pecsába!

2015. 09. 17. 15:52

Harminc év után bezárja kapuit a Petőfi Csarnok. Szeptember 17. és 20. között közel huszonöt koncerttel búcsúzhatunk el a legendás helyszíntől. A PeCsa Napozóréten felállított szabadtéri színpadon ott lesz az Auróra, a Beatrice, Deák Bill Gyula, a Lord, a Moby Dick, Vikidál Gyula, a Takács Tamás Blues Band, a Sing Sing és még sokan mások. Erre a különleges alkalomra összeáll az Exotic, a Skorpió és a Z'Zi Labor!

Szeptember 17. és 20. között egyként búcsúzhatunk Budapest egyik legemblematikusabb helyszínétől, melyet mindannyian csak Pecsa-ként emlegetünk. A Pe-csa Zárófesztiválon egy-egy órás élő koncertet adnak mindazok a zenekarok, akik meghatározó szerepet töltöttek be az intézmény életében: akik innen indultak, vagy éppen itt élték meg első komolyabb sikereiket.

Fellépnek a Fáraó, a Moby Dick, a Beatrice, a Takáts Tamás Blues Band, a Kalapács és az Akusztika, a Lord, az Unisex, az Auróra, a Napoleon Boulevard, a P.Box (Debrecen), Vörös István (Prognózis), Deák Bill Gyula, a Bulldozer, a Sing Sing, a B52 Varga Miklóssal, Vikidál Gyula valamint Török Ádám és a Mini. A rajongók nagy örömére a rendezvény erejéig összeáll az Exotic; a Skorpió, a gitáros legenda Tátrai Tiborral kiegészülve; valamin a Z'Zi Labor és az elmaradhatatlan Veresegyházi Asszonykórus. A szervezők ezen felül még egy meglepetés záró koncerttel is készülnek, de ez még maradjon titok.

Tisztelegjünk együtt a több mint negyed évszázados koncert hagyomány mögött, vagy ha jobban tetszik: mindenki menjen a PeCsába!

Helyszín: Városliget, Pecsa Napozórét

Jegyárak:
aug. 20-ig :
napijegy - csütörtök 3000 Ft
napijegy - péntek, szombat, vasárnap 4000 Ft
4 napos bérlet 10 000 Ft
Aug. 20. után:
napijegy - csütörtök 3500 Ft
napijegy - péntek, szombat, vasárnap 4500 Ft
4 napos bérlet 12 000 Ft

(Forrás:port.hu;Fotó:budapest.varosom.hu)