Jump to content

Tánciskolák éjszakája – Táncolj, táncolj, világ!

2015. 09. 02. 12:15

Ki ne akart volna Baby lenni a Dirty Dancingből? Vagy Danny Zuko a Grease sztárja? Esetleg a parkett névtelen ördöge, Cseh Tamás dala után szabadon? Hát most mindenkinek módja lehet erre!

2015. szeptember 11-én hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Tánciskolák éjszakája. Budapesten és vidéken számtalan tánciskola nyitja meg kapuit egy alkonyattól pirkadatig tartó bulizásra és táncoktatásra, játékokkal, tombolákkal, nyereményekkel és garantált jó szórakozással.
És bár – idén először – két helyszínen is, a Carmen Salsa Tánciskola rendezésében a Deák téren, illetve a VI. kerületi Goldance Tánciskola rendezésében ingyenes program várja a táncoslábúakat, a többi tánciskolában csak a belépő megváltása után lehet részt venni a tervezett programokon.
Budapesten az ingyenes programokon kívül Barrio del Tango (VI. kerület), a Casablanca Táncklub (III. kerület), a szentendrei Carmen Salsa Tánciskola, a Chilisalsa (VIII. kerület), a Magyarország, Szerbia és Románia több városában működő Dolce Dance Tánciskola, a Hölgyválasz Tánciskola (VI. kerület), az Infinite Musical Tánciskola (VI. kerület), az Oktogon Tánc Centrum (VI. kerület), a Salsa Diabolica (VI. kerület), a Tánctemplom (VIII. kerület) és a Tília Tánc- és Mozgásstúdió programjaira lehet ellátogatni, míg vidéken a következő városok vesznek részt a rendezvényben: Baja, Debrecen, Kecskemét, Orosháza, Pécs, Szabadka, Szeged és Szolnok.

Az esemény központi helyszíne a Gozsdu udvar.

A rendezvény hivatalos honlapja: http://www.tanciskolak-ejszakaja.hu/

(szl)

(forrás: kulturmozaik.hu / fotó: pinterest.com)