Jump to content

Strand fesztivál - sztárparádé várja az érdeklődőket

2015. 05. 08. 14:02

Sztárparádé várja az érdeklődőket az idei Strand fesztiválon. Az augusztus 19-22. között megrendezésére kerülő eseményen a nemzetközi fellépők mezőnye a Glass Animals, a Delta Heavy, a House of Pain, Jillionaire, valamint Dj Yoda bővült, míg a hazai nagyokat többek között a Quimby és a Tankcsapda képviseli.

A harmadik alkalommal szerveződő Strand nemzetközi programjában szerepel az új, brit sikerbanda, a Glass Animals, a londoni drum and bass és dubstep duó, a Delta Heavy, a hiphop legenda, a House of Pain, színpadra lép a Diplo által vezetett Major Lazer project tagjaként is ismert Jillionaire, valamint Dj Yoda, az ugyancsak hiphop alapokra építkező producer.

A Strand szervezői már korábban bejelentették, hogy a Simple Plan, Steve Aoki, az All Time Low és a New Found Glory is koncertet ad a Petőfi Rádió fesztiválján.

A hazai élvonalat Ákos, a Punnany Massif, az Irie Maffia, a Brains, a Wellhello, a Halott Pénz, a hiperkarma, az Intim Torna Illegál, a Kaukázus, a Kiscsillag, a Quimby, a Vad Fruttik, a Tankcsapda és még mintegy száz előadó képviseli.

Az első Strand fesztiválra 2013-ban 40 ezren, tavaly már több mint 70 ezren látogattak el. Az idei rendezvényről, melyet ezúttal is Zamárdiban a szabadstrandon rendeznek, a Petőfi Rádió és a Petőfi TV egyaránt élőben fog jelentkezni.

(Forrás:kulturmozaik.hu;mti/Fotó:programturizmus.hu;fesztivalok.varosom.hu)