Jump to content

Jude Law negatív szerepkörben

2014. 11. 16. 19:54

Jude Law tárgyalásokat folytat egy gonosztevő szerepéről a Warner Bros. és a Village Roadshow Artúr királyról szóló filmjében, A kerekasztal lovagjaiban, melynek rendezője Guy Ritchie lesz.

Artúr királyt Charlie Hunnam, Guinevere-t pedig Astrid Berges-Frisbey fogja alakítani. A forgatókönyvet Joby Harold írta, a cselekmény részleteit egyelőre titokban tartják. A bemutató 2016. július 22-én lesz.

A Warner Bros.-nál reménykednek, hogy egy nagyszabású sorozat első darabja lehet ez a film, a történet akár hat folytatásnyira is rúghatna. Azt még nem tudni, hogy Law csak egy filmben fog megjelenni vagy a későbbi részekben is játszik majd negatív szereplőként.

Ritchie jelenleg Artúr mentorának szerepére keres színészeket, amely az utolsó a fontosabb karakterek közül, ezt követően kezdődhet meg a forgatás. Úgy volt, hogy a szerepet Idris Elba kapja, de végül nem született megállapodás a felek közt.

Guy Ritchie és Jude Law korábban dolgoztak már együtt a Sherlock Holmes-filmekben, amelyet Ritchie rendezett, Law pedig Dr. John Watsont játszotta.

(fotó: nme.com, forrás: variety.com)