Jump to content

A Toy Story 4. 2017-ben kerül a mozikba

2014. 11. 07. 18:52

John Lasseter rendező a Pixar Animation Studios Toy Story-jának negyedik részével tér vissza, amit a Disney 2017. június 16-án fog bemutatni. Tom Hanks és Tim Allen kölcsönzik ismét Woody és Buzz Lightyear hangját.

A hírt a Walt Disney Company vezetője, Bob Iger jelentette be. Iger kevés részletet árult el a negyedik filmről azonkívül, hogy John Lasseter visszatér a rendezői székbe. Rashida Jones és Will McCormack írókként működnek majd közre.

A Toy Story 4. új fejezetet fog nyitni Woody és Buzz Lightyear, valamint a „Toy Story-banda” életében. Lasseter, aki maga vetette fel a negyedik folytatás ötletét, Andrew Stauntonnal, Pete Doctertel és Lee Unkrich-al fog együtt dolgozni, ők már a három korábbi rész elkészítésében is segédkeztek.

„Imádjuk ezeket a figurákat, egyfajta családdá váltak számunkra.” – nyilatkozta Lasseter – „Nem akarunk változtatni rajtuk, hacsak nem olyasvalamiről van szó, ami megfelel az elvárásoknak vagy túltesz valamely korábbi dolgon. A Toy Story 3.-ban Woody és Buzz története olyan tökéletesen ért véget Andy-vel, hogy sokáig nem is beszéltünk az esetleges folytatásról. De amikor Andrew, Pete, Lee és én felvetettük ezt az új ötletet, állandóan csak ezen gondolkoztam. Nagyon izgalmasnak ígérkezett, tudtam, hogy meg kell csinálnunk ezt a filmet, amit én magam akartam rendezni.”

Lasseter korábban olyan alkotásokat rendezett, mint a Toy Story, a Verdák és a Verdák 2. (a harmadik rész elkészítése szintén tervbe van véve). A Toy Story 3-at 2010-ben mutatták be, a film rendezője Lee Unkrich volt, aki a Némó nyomábant, a Szörny Rt.-t és a Toy Story 2.-t is rendezte.

A Pixarnak idén nem lesz bemutatója, de jövőre érkezik a „The Good Dinosaur” és az „Inside Out”.

(fotó: babble.com, forrás: variety.com)