Jump to content

Benedict Cumberbatch eljegyezte barátnőjét

2014. 11. 05. 18:13

Benedict Cumberbatch hivatalosan is elkelt. A Sherlock Holmes-ot alakító színész nemrég megkérte barátnője, Sophie Hunter kezét, ma pedig a brit Times-on keresztül jelentette be a nagy hírt.

A harmincnyolc éves Cumberbatch a brit Times magazinban jelentette be, hogy eljegyezte nála két évvel fiatalabb barátnőjét, Sophie Huntert. „Mr. B. T. Cumberbatch és Miss S. I. Hunter: Az eljegyzést Benedict, Wanda és Timothy Cumberbatch (London) fia és Sophie, Katharine (Edinburgh) és Charles Hunter (London) lánya jelentette be.” – olvasható a hirdetményben.

Benedict Cumberbatch ügynöke később a brit Daily Mirrornak is alátámasztotta a hírt: „Nagy örömömre szolgál, hogy megerősíthetem a reggeli bejelentést, mely szerint Benedict Cumberbatch és Sophie Hunter eljegyezték egymást.” A Mirror arról is beszámolt, hogy Cumberbatch a múlt hónapban Edinburgh-ban tett útja során találkozott Sophie anyjával, hogy áldását kérje a frigyre.

A pár nemigen tárja ki a magánéletét a sajtó előtt. A kapcsolatukra júniusban derült fény, amikor együtt mutatkoztak a French Openen. Nem lehet tudni, mióta vannak együtt, a legvalószínűbb az, hogy 2009 óta, amikor együtt szerepeltek a Burlesque Fairytales című filmben.

Sophie igen sokoldalú nő, 2007-ben Samuel Beckett-díjat nyert a The Terrific Electric című előadásért, amelyet ő írt és rendezett. Azóta is számos rangos színpadi produkcióban működött közre színészként és rendezőként egyaránt.
Benedict Cumberbatch-et legtöbben a BBC Sherlock Holmes sorozatából, a Star Trekből és A Hobbitból ismerhetik. A pletykák szerint ő fogja játszani a Marvel készülőben levő filmjében Dr. Strange-et, de ezt még nem erősítették meg.

(fotó: wegotthiscovered.com, forrás: hollywoodlife.com)