Jump to content

Trendi poharak a gőzölgő teához és forró kávéhoz

2018. 10. 17. 11:31

Valljuk be, a hideg őszi és téli napokon alig találnánk jobb felfrissülést egy erős kávénál vagy egy aromás teánál. A tökéletes ceremónia része, hogy a legjobb kellékekkel szervírozzuk az italunkat. Mindezt a Zwilling termékcsalád kiváló minőségű, kézzel készített, duplafalú üvegpoharaival és egyéb termékeivel tehetjük felejthetetlenné, amelyekhez most jelentős kedvezményekkel juthatunk hozzá a SPAR új pontgyűjtő akciója keretében. (X)

A kávézás és teázás tökéletes élményéhez hozzátartoznak a szép és praktikus poharak, kanalak, kiöntők is. Fontos, hogy a legjobb készlettel tegyük igazán kellemessé a szünetünket. Most a SPAR Magyarország jóvoltából a kiváló minőségű Zwilling termékcsalád teázáshoz és kávézáshoz használható stílusos kellékeivel tehetjük élvezetesebbé a mindennapi szertartásainkat. Az áruházlánc október 4-én induló pontgyűjtő akciója keretében, a gyűjtőfüzetbe ragasztott matricákkal akár 82 százalékos kedvezménnyel tehetünk szert a készlet darabjaira.

A rutinos kávézók és teázók ébresztő meleg italai vagy napközbeni teaszünetei elképzelhetetlenek a minőségi kellékek nélkül. Egy erős fekete vagy egy aromás Earl Grey jobban esik, ha megfelelő a körítés. Egy kedvenc pohárhoz, csészéhez szinte személyes és meghitt viszony fűzi a tulajdonosát.

A mintegy 285 éves Zwilling J. A. Henckels sikeresen kombinálta a tradicionális értékeket a legújabb technológiákkal. Manapság a német vállalat termékei egyet jelentenek a kimagasló színvonallal és a praktikus funkcionalitással. A duplafalú üvegpoharakat azért fejlesztették ki, hogy hosszú ideig megtartsák az italok hőfokát. Legyen szó egy gőzölög teáról vagy egy hűsítő jeges kávéról, tökéletessé varázsolják egy fárasztó napon a pihenés élvezetét. A termékcsalád teás és kávés poharai kiváló minőségű boroszilikát üvegből, egyedileg fúvottan készültek. Tartósak, de egyben könnyűek, és külsejük nem melegszik át még a legforróbb italoktól sem.

A 12-féle termék között duplafalú desszertestálat, teás és kávés – normál, eszpresszós, lattés – poharat, üvegkancsót és üvegtárolót találhatunk, de thermo kancsót és teáskanna-készletet melegen tartóval és szűrőbetéttel, valamint kávés- és lattés kanálkészletet is beszerezhetünk. A kiválasztott kedvencünket a pontok összegyűjtését követően igen jelentős, 50-82%-os kedvezménnyel vehetjük meg. De természetesen a termékeket hűségpont nélküli áron is megvásárolhatjuk.

A pontgyűjtő akció 2018. október 4-én indul és 2019. január 30-ig tart a SPAR, INTERSPAR, City SPAR, SPAR partner és SPAR market áruházakban. A vásárlók minden elköltött 1.000 forintjuk után 1 hűségpontot kapnak, amelyet gyűjtőfüzetbe ragaszthatnak. Ha összegyűjtenek 25 darab matricát, megvásárolhatják a 12-féle Zwilling-termék egyikét kedvezményes áron. Ahhoz, hogy gyorsabban teljen a füzetük, hétről hétre megjelölt termékek vásárlásával extra pontokhoz juthatnak.

Az akcióban szereplő Tchibo Cafissimo Tuttocaffé Black kapszulás kávéfőző kizárólag az INTERSPAR üzletekben érhető el. Az INTERSPAR áruházak listáját a www.spar.hu weboldalon és az áruházakban lehet megtekinteni.

A vásárlóknak a hűségpontok beváltására 2018. október 4. és 2019. február 10. között nyílik lehetősége az árukészlet erejéig. A részletes részvételi szabályzatot megtalálható a www.spar.hu weboldalon és a hűségakcióban résztvevő áruházakban.

(Forrás: Szerkesztőség)