Jump to content

Véget ér a híres magyar sorozat

2021. 06. 24. 10:29

Szerdán tudta meg a Jóban Rosszban című sorozat stábja, hogy megszűnik a sorozat, ami 16 éve, 2005-ben debütált a képernyőkön.

„Kiemelt hangsúlyt fektetünk a jövőben a tematikus kábelcsatornáink saját gyártású tartalmainak fejlesztésére, így a Jóban Rosszban programstratégiai okokból véget ér. Nem volt könnyű meghozni ezt a döntést, hiszen a sorozat a TV2 Csoport történetének fontos része volt az elmúlt 16 évben. A változtatás azonban lehetővé teszi, hogy a csatornáinkra még több saját gyártású produkciót készítsünk" – indokolta a döntést az Origónak Pavel Stanchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója.

 

Írnak arról is, hogy a tévénézési szokások sokat változtak az elmúlt öt évben, azonban a Jóban Rosszban 2021. első öt hónapjában is a SuperTV2 egyik zászlóshajója volt. A sorozatot 2016-ban költöztették a TV2-ről a SuperTV2-re. A Nielsen Közönségmérés adatai szerint a hétköznap 13:10-kor adásba kerülő premier epizódok 7,8 százalékos átlag közönségarányt értek el január 1-május 31. között. Ebben az idősávban a SuperTV2 volt a legnézettebb csatorna a 18-59 évesek körében.

A TV2 Csoport köszönetet mondott a sorozat készítőinek, és büszke arra, hogy a Jóban Rosszban a cégcsoport emblematikus műsora volt több mint másfél évtizeden keresztül.

(Forrás: index.hu / fotó: pixabay.com)