Jump to content

Több Batman egy filmben

2020. 08. 21. 10:34

Michael Keaton és Ben Affleck is eljátssza újra Batman szerepét, ráadásul nem is akárhogy, ugyanis mindkét színész ugyanabban a filmben alakítja majd minden idők legismertebb köpenyes igazságosztóját.

A Vulture cikke szerint az 1989-es Batmanben és az 1992-es Batman visszatérben játszó Keaton, illetve a legutóbbi DC-szuperprodukciókban alakító Ben Affleck mellékszereplőként, de jelentősebb szerepben térnek majd vissza a Villámról szóló, 2022-ben érkező képregényfilmben, amelyben az elmúlt években már Villámként megszokott Ezra Miller alakítja a címszerepet.

A hírek szerint Affleck augusztus közepén kapta meg a forgatókönyvet Andy Muschietti rendezőtől, és egyből igent is mondott a visszatérésre.

A tervek szerint 2022-ben érkező A Villám a 2001-es Flashpoint képregényen alapul, amelyben több párhuzamos dimenzióba is látogatást tesznek a szereplők, így fordulhat elő, hogy Barry Allen több Batmannel is találkozik majd. Éppen ezért további ismerős szereplők felbukkanására is lehet számítani a film forgatása alatt.

(Forrás: index.hu / fotó: pixabay.com)