Jump to content

Ekkor tér vissza a népszerű sorozat

2020. 07. 21. 14:12

Ha a koronavírus-járvány alakulása lehetővé teszi, akkor már augusztus közepén leforgathatják a Jóbarátok visszatérését – nyilatkozta a Ross szerepét alakító David Schwimmer. A színész Jimmy Fallonnak beszélt a sorozatról a The Tonight Show-ban, ahol elmondta, hogy azért a különleges epizód nyári felvételére nem kell még mérget venni, mert csak biztonságos körülmények között fognak dolgozni.

Azt, hogy a Jóbarátok szereplői egy különleges rész erejéig visszatérnek, még februárban jelentették be. A különkiadásban mind a hat főszereplő visszatér egy forgatókönyv nélküli, improvizatív jellegű műsorra. Ben Winston rendezi majd, aki James Corden késő esti show-jának rendezőjeként lehet ismerős, és producerként is csatlakozik az eredeti sorozat három executive produceréhez, Kevin Brighthoz, Marta Kauffmanhoz és David Crane-hez.

Aztán a koronavírus-járvány megakadályozta a forgatást és a májusra tervezett premiert. Később azt is közölték, hogy semmiképpen nem akarják Zoomon lezavarni a nagy újraegyesülést, inkább várnak, mert élőben, közönség előtt szeretnék felvenni az adást, ahogy korábban a Jóbarátok részei is készültek. 

A 1994-ben indult  Jóbarátok tíz évada mindvégig óriási siker volt, még az utolsó évadban is több mint 22 millió amerikait ültetett a tévék elé. Az utolsó részt 2004-ben 52 millióan nézték. Azóta eltelt több mint 16 év, de a Jóbarátok még mindig népszerű. Évekig a Netflixen volt látható (a számos külföldi tévés ismétlést leszámítva), majd Amerikában 400 millió dollárért átkerült az induló HBO Maxra. A Netflixen még 2018-2019-ben is a legnézettebb műsorok közé tudott kerülni. 

(Forrás: index.hu / fotó: pixabay.com)