Jump to content

Áll a bál a sorozat körül

2020. 06. 16. 11:55

A Blikknek nyilatkozó stábtagok pedig azt mondták, megkönnyebbültek, hogy az új évad forgatása már más színészekkel kezdődik el.

Napok óta az érdeklődés középpontjában áll a TV2 Mintaapák című sorozata, amelyet sorra hagynak el a szereplők az ősszel esedékes második évad előtt. Először Fenyő Ivánról, majd Szabó Kimmel Tamásról, Kovács Patríciáról és Klem Viktorról derült ki, hogy nem folytatják a munkát.

A Bors kedden arról számolt be, hogy a csatorna közleményéből kiderült, az IKO műsorgyártó az elmúlt hetekben folyamatosan egyeztetett a színészekkel a folytatás lehetőségéről, azonban többen irreális feltételeket szabtak. A lap szerint arra lehet következtetni, hogy összehangolt akcióról lehetett szó, és "sok lúd disznót győz alapon a színészek így akartak jóval magasabb gázsit kialkudni maguknak".

A csatorna közleményéből az is kiderült, hogy többükkel emberi és magatartásbeli problémák miatt nem dolgoznak tovább. A Blikk most arról ír, hogy a stábtagok sem mindig jöttek ki a távozó színészekkel, gyakran panaszkodtak is rájuk.

A stábtagok közül többen úgy nyilatkoztak a lapnak, hogy megkönnyebbültek, hiszen szerintük az első évad elkészítése "igazi megpróbáltatás volt".

"Sajnos, gyakran nagyon rossz volt a légkör, nehéz volt a közös munka. Többen voltak olyanok, akik nem sokkal a forgatás kezdete után már úgy érezték, némelyikükkel nagyon keserves együtt dolgozni. Nehéz volt megfelelni az elvárásaiknak, és volt olyan köztük, aki ezt gyakorta fel is emlegette. Igazi megpróbáltatássá tették a mindennapokat" - idézi a Blikk az egyik stábtagot. A lap a távozó színészek közül csak Szabó Kimmel Tamást érte el, aki a menedzsmentjén keresztül úgy nyilatkozott, tartják magukat a szerződéshez, nem szeretnének és nem is tudnak reagálni semmiféle információra.

A Blikk a TV2 sajtóosztályát is megkereste. "A TV2 a család televíziója, elsődleges számunka nézőink elégedettsége. A Mintaapák produkciónk kapcsán is próbáltunk a lehetőségeinkhez képest mindent megtenni azért, hogy a legtovább egyben tartsuk a színészcsapatot. Nyitottak voltunk a kompromisszumra, ami a távozó színészekről sajnos nem volt elmondható. Azonban eljött az a pont, amikor Klem Viktorral és Szabó Kimmel Tamással a hozzáállásuk miatt nem folytathattuk tovább a közös munkát. Talán a színészek azt gondolhatják, revansot vettek a csatornán, ám valójában több százezer nézőt hagytak cserben" - olvasható a csatorna közleményében.

Egyébként már az is kiderült, hogy Fenyő Iván karakterét Kamarás Iván veszi majd át, míg Klem Viktor helyére Makranczi Zalán kerül a következő évadban.

(Forrás: index.hu / fotó: pixabay.com)