Jump to content

Chucky visszatér

2019. 04. 19. 22:11

Ha valaki nem tudta volna, összesen hét darab Gyerekjáték-film készült már összesen (a legutolsó 2017-ben), úgyhogy itt volt az ideje, hogy elkezdjék előről: 2019-ben jön az új Gyerekjáték, egy új Chucky-babával, és az új előzetese szerint elég más alaphelyzettel.

Az eredeti, 1988-as változatban Chucky egy népszerű baba, amibe egy vuduszertartás segítségével beleszáll egy sorozatgyilkos szelleme. A 2019-es verzióban viszont a Buddi nevű figura olyasmi, mint egy Amazon Echo, valami, ami összefogja az okosotthon minden készülékét. Ettől függetlenül ugyanúgy meg tud kergülni, mint a nyolcvanas évekbeli formájában, és elkezd terrorizálni egy egész várost.

A 2019-es változatban Gabriel Bateman játssza a főszereplő Andy Barclayt, Aubrey Plaza az édesanyját, Brian Tyree Henry pedig a furcsa gyilkosságokat megoldani próbáló nyomozót. A filmet a norvég Lars Klevberg rendezte, aki már készített horrorfillmet egy - esküszöm, hogy nem viccelek - szellemek által megszállt Polaroid-fényképezőgépről is.

A Gyerekjátékot június 27-én Magyarországon is bemutatják.

(Forrás: index.hu / fotó: pixabay.com)