Jump to content

Itt az Elton John-film előzetese

2019. 02. 20. 09:23

A Freddie Mercuryról és a Queenről szóló Bohém rapszódia hamarosan eléri az egymilliárd dolláros bevételt, és öt Oscarra jelölték. Úgyhogy gyorsan meg is jelentették a film sikerét lenyúlni vágyó kópia, az Elton Johnról szóló életrajzi film első előzetesét.

A film címe Rocketman lesz, és úgy tűnik, a reklámkampány arra épül majd, hogy Taron Egerton maga énekli el Elton John dalait, és még a filmtől alighanem jelentős lemezeladás-növekedést váró Elton John is le van nyűgözve a Kingsman és az Eddie, a sas sztárjának hangjától. Megdöbbentő!

A filmnek még a sztorileírása sem próbálkozik meg semmiféle módon azzal, hogy felemelje a vérnyomásunkat: a történet értelemszerűen a már kiskorában is sikeres, aztán még sikeresebb Elton John pályafutását követi, állati! Nyilván mindenki pontosan tudja, hogy ezt a filmet azok fogják megnézni, akik szeretnék, ha az amúgy szintén élő és viruló, még csak nem is nagyon idős Elton John helyett egy másik ember énekelne Elton John-dalokat. Meg azok, akiknek tetszett a Bohém rapszódia.

 

Az egyetlen, aránylag érdekes infó a filmmel kapcsolatban, hogy ugyanaz a Dexter Fletcher rendezi, aki az Eddie, a sast is megcsinálta Egertonnal, és a béna, abszolút tehetségtelen, de bátor és szimpatikus síugróról is egy meglepően kedves és jó filmet tudott készíteni. Hátha most is így lesz.

 

(Forrás: index.hu / fotó: pixabay.com)