Jump to content

Itt az új Affleck-előzetes

2018. 12. 16. 18:32

Ben Affleck karrierje nincsen igazán csúcsformában, egyrészt folyamatosan azzal piszkálják az újságírók, hogy tényleg marad-e Batman a DC szuperhős-univerzumában, tényleg ő fogja-e írni a következő Batman-film forgatókönyvét, miközben az Argo-akcióval és Tolvajok városával felépített rendezői pályafutását sikeresen földbe állította Az éjszaka törvénye című nevetséges gengszterfilmmel. 

A sok mizéria közben jó emlékezni arra, hogy Affleck egyébként egy tök érdekes színész (lásd Holtodiglan), akinek sokkal több olyan másfajta filmet kellene elvállalnia, mint a Triple Frontier.

J.C. Chandor (Krízispont, Minden odavan) filmjében Affleck alakítja azt az amerikai katonát, aki úgy dönt, hogy osztagát nem a hadsereg érdeke szerint, hanem a saját meggazdagodására fogja használni, és kirabolnak egy dél-amerikai drogbárót. Az első előzetes alapján úgy fog kinézni a film, mint egy Szemtől szemben a dzsungelben, de Chandor előző rendezéseit ismerve őt jobban fogja érdekelni az ember, mint a piffpuff. Affleck mellett olyanok szerepelnek a Triple Frontierben, mint Charlie Hunnam, Pedro Pascal, és Oscar Isaac.

A Triple Frontier 2019 márciusában érkezik a Netflixre.

(Forrás: index.hu / fotó: pixabay.com)