Jump to content

Heti moziajánló - 2016.03.10.

2016. 03. 08. 08:52

A héten két folytatást kapunk, az egyik egy könyvadaptáció lassan befejező része, a másik pedig a pár évvel ezelőtti Támadás a fehér ház ellen című film folytatása. Akció-akció hátán.

Támadás a Fehér Ház ellen 2. - London ostroma

A nagysikerű Támadás a Fehér Ház ellen című film folytatása, amely Londonban játszódik. A brit miniszterelnök rejtélyes körülmények között meghal, temetése kötelező minden nyugati vezető számára. De ami a világ legjobban őrzött eseményének indul, kiderül, hogy egy jól tervezett halálos támadás a világ legbefolyásosabb emberei ellen, és hogy elpusztítsák a brit főváros összes nevezetességét. Csak 3 ember tudja megállítani ezt: az Egyesült Államok elnöke, a titkosszolgálat vezetője és egy brit MI-6 ügynök, aki nem bízik senkiben.

Műfaj: Akció, Bűnügyi
Rendező: Babak Najafi
Szereplők: Charlotte Riley, Gerard Butler, Aaron Eckhart, Morgan Freeman, Angela Bassett, Melissa Leo

 

A beavatott - A hűséges

A LÁZADÓ megrázó leleplezéseit követően Tris (Shailene Woodley) és Négyes (Theo James) elhagyják az egyetlen várost, amelyet valaha ismertek. Chicago falain túl könyörtelen harc veszi kezdetét, amely az egész emberiséget veszélyezteti. A vakmerő párosnak el kell döntenie, kiben bízhatnak, Trisnek pedig ki kell állnia a bátorság, a hűség, az áldozatkészség és a szeretet próbatételét.

Műfaj: Akció, Sci-fi, Kaland
Rendező: Robert Schwentke
Szereplők: Shailene Woodley, Theo James, Zoë Kravitz, Naomi Watts, Miles Teller, Jeff Daniels