Jump to content

Heti moziajánló - 2015.12.31.

2015. 12. 28. 17:17

És elérkeztünk az év végéhez. Ilyenkor már nem túl sok minden kerül moziba, ami pedig igen, azok már az Oscar várományos filmek. Persze ezek közül is vannak jók, aki szereti az ilyeneket.

Joy

Joy (Jennifer Lawrence) neve azt jelenti: öröm. És valószínűleg nem véletlenül. Különleges nő: szeszélyes, bolondos, elszánt és erős; és – bármire hajlandó, hogy együtt tartsa családját, melynek tagjai legalább olyan dilisek és olyan makacsok, mint ő maga. Nincs túl sok esélye a sikerre.
És ez ad neki szárnyakat. A szükség és egy álom, amelyhez gyerekkora óta ragaszkodik, végül elrepíti odáig, hogy egy sok millió dollár értékű vállalatbirodalom alapítója legyen.
Rendező: David O. Russell
Szereplők: Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, Robert

Holtpont

Néhány rendkívül szokatlan bűntényt követően a fiatal FBI-ügynök, Johnny Utah (Luke Bracey), beépül egy csapat adrenalin függő élsportoló közé. A férfi életét kockáztatva próbálja bebizonyítani, hogy az elképesztő bűnesetek mögött a karizmatikus Bodhi (Edgar Ramirez) és őrült bandája áll. A veszett tempójú akció-thriller lélegzetelállító mutatványokat mutat be felvonultatva a világ ikonikus extrém sportolóit (bázisugrás, szörf, motorcross, snowbord és skydiving).
Rendező: Ericson Core
Szereplők: Teresa Palmer, Luke Bracey, Édgar Ramírez, Ray Winstone, Judah Lewis