Jump to content

Al Bundy visszatérhet a képernyőre

2015. 07. 29. 20:17

Tessék óvatosan kezelni a hírt, aminek minden magyar sitcomrajongó egyformán örül: testvársorozatot terveznek az Egy rém rendes család mellé.

A 11 évadot megélő, 1997-ben elkaszált, mára kultklasszikussá lett vígjáték egyik szereplője, a hülyegyerek Bud Bundyt alakító David Faustino jelentette be, hogy a Sony érdeklődik a sorozatötlete iránt, amin az elmúlt években tapasztalt nosztalgiahullám láttán cseppet sem lehet csodálkozni. Az eredeti sorozat a Columbia Televisionnél forgott és a Fox tűzte műsorra, így Faustino szerint van pár olyan jogi akadály, amit még le kell küzdeni, de utána zöld utat kaphat a projekt.

Faustino egyébként azt állítja, minden eredeti főszereplővel sikerült megegyezni, így Katey Sagal, Christina Applegate és Ed O'Neill is rábólintott az ötletre, és a teljes Bundy-család visszatérne az új sorozatba, igaz, nem állandó szereplőként, csak alkalmi, kisebb szerepekre. A színész ennél többet egyelőre nem árult el a dologról, de Christina Applegate is megerősítette, hogy valóban folynak tárgyalások, és a saját karakterét, Kelly Bundyt “tízgyerekes anyaként” tudja leginkább elképzelni.

Forrás és fotó: abc.com