Jump to content

VOLT - Ma már nem érdemes Sopronba utazni

2015. 07. 03. 10:47

Minden jegy elkelt a soproni VOLT Fesztivál pénteki napjára, a rendezvény a hét utolsó munkanapján teltházas lesz a szervezők beszámolója szerint. A rendezvényen ma este világszínvonalú program várja az érdeklődőket, hiszen fellép a sztár-DJ David Guetta, a legendás rock-banda, a Motörhead, a magyar "színeket" többek között a Punnany Massif képviseli, de színpadon lesz az osztrák Parov Stelar is.

"A VOLT története során kétszer fordult elő, hogy ki kellett tenni a teltház táblát, azonban akkor a jelenleginél jóval kisebb volt a fesztivál befogadóképessége. Most több mint 35 ezer vendég érkezik Sopronba a pénteki programra" - mondta Fülöp Zoltán főszervező.

A közlemény idézi Lobenwein Norbertet, a másik főszervezőt is, aki szerint az idei, a 23. fesztivál minden idők leglátogatottabb VOLT-ja. Az első két napon és a nyitóestén összesen mintegy 55 ezren vettek részt, és a szombati zárónap iránt is hatalmas az érdeklődés, akkor többek között Fatboy Slim, John Newman, Ákos, a Csík Zenekar és a Wellhello is színpadra lép.

(Forrás:kulturmozaik.hu;mti/Fotó:mti)