Jump to content

Jon Hamm úgy érzi, jó döntést hozott

2014. 12. 15. 13:52

Jon Hamm visszautasította a pályája során felkínált szuperhős szerepeket, és úgy hiszi, ez volt a helyes döntés. Ezzel együtt azon a véleményen van, hogy „ha az ember nem visel megélhetésszerűen köpenyt és harisnyanadrágot, nehéz mély benyomást keltenie”.

A Reklámőrültek című sorozat 43 éves sztárja a Radio Times-nak elmondta, hogy öregnek és jelentéktelennek érzi magát a média jelenlegi világában. „Kérdezz meg bárkit húsz év alatt, hogy hallottak-e már rólam, azt válaszolják majd: nem, az a fickó olyan, mint az apám.”

„Nem sokat számítok a jelenlegi hollywoodi korosztálynak. Ha a vezetékneved nem Hemsworth, ha nem vagy benne a One Directionben vagy nem viselsz köpenyt és harisnyanadrágot megélhetésszerűen, nehéz mély benyomást keltened.” – nyilatkozta Hamm.

A színész elárulta, hogy „szép számú szuperhős szerepre felkérték”, de jó döntést hozott, mikor nem vállalta el őket. Hamm ezt azzal magyarázta, hogy nem akart hosszú évekre egy szerepben ragadni. „A rád kényszerített helyzet nagyon drákói. És persze nemcsak egy filmre szerződsz, legalább még kettőre, amelyekről ha nem olvastad őket, fogalmad sincs, milyenek lesznek, és milyen egyéb kötelezettségeid is vannak.”

„Számomra egy ilyen szerep azt jelentené, hogy ötvenéves koromig ezzel foglalkoznék. Nagyon sok munka egyvalamin, én pedig azt szeretem, ha többfélét csinálhatok. Nem akarom az időmet mindig ugyanazzal a dolgot tölteni újra és újra, ez számomra egy nagyon furcsa választás.”

(fotó: flavorwire.com, forrás: hollywoodreporter.com)