Jump to content

„Harrison Ford odavan a Szárnyas fejvadász folytatásáért"

2014. 12. 14. 13:51

Ha bárki aggódott volna amiatt, hogy a készülőben levő Szárnyas fejvadász-folytatás nem ér majd fel az 1982-es klasszikus változattal, jó híreink vannak a számára: a világhírő filmrendező Ridley Scott elmondta, hogy Harrison Ford szerint a forgatókönyv „a legjobb, amit valaha olvasott”.

Ridley Scott elárulta az MTV News-nak, hogy a forgatókönyv egyrészt készen áll a forgatásra, de Ford el van ragadtatva tőle. „Elküldtem neki az anyagot, mire ő azt mondta: ez a legjobb, amit valaha olvastam. Nem pusztán egy folytatást tervezek tele akcióval és speciális effektek tömkelegével. A Szárnyas fejvadásznak valahogy nagyon hihető a jövője, ezt pedig nehéz megváltoztatni anélkül, hogy bármi más befolyásolja.”

Az még nem biztos, hogy Scott rendezi-e a folytatást, de Rick Deckard szerepében majdnem bizonyos, hogy ismét Ford tűnik majd fel.

Scott egy másik nagyon várt folytatásról, a Prometheus 2-ről is szót ejtett, ami tovább fogja vizsgálni Elizabeth Shaw (Noomi Rapace) és David (Michael Fassbender) kapcsolatát. A rendező utalt arra, hogy utóbbi nem sokáig marad testetlen. „Mihelyst a feje a helyére kerül, újfent nagyon veszélyessé, de egyben nagyon megnyerővé is válik. Szóval talán rábeszéli a nőt, hogy segítse visszahelyezni a fejét.”

(fotó: wired.com, forrás: variety.com)