Jump to content

Christoph Waltz lesz James Bond ellenfele?

2014. 11. 14. 13:04

A Daily Mail információi szerint a kétszeres Oscar-díjas Christoph Waltz lenne a 24. James Bond film negatív főhőse. Az ikonikus brit kém szerepében negyedik alkalommal fog feltűnni Daniel Craig.

A visszatérő szereplők között találjuk még Ralph Fiennes-t (M), Naomie Harris-t (Eve Moneypenny), Rory Kinneart (Bill Tanner) és Ben Whishaw-t (Q).

A legutóbbi Bond-film, a Skyfall rendezője, Sam Mendes ezúttal is John Logan forgatókönyvéből fog dolgozni, amit Neal Purvis és Robert Wade írtak át. Ez az írótrió működött közre a Skyfallnál is.

A 007-esről szóló legújabb film 2015. október 23-án debütál a brit és november 6-án az amerikai mozikban. A Skyfall világszerte 1.1 milliárd dollárnyi bevételt hozott és két Oscar-díjat is elnyert, az egyiket Adele azonos című daláért.

Waltz, akit legközelebb a Förtelmes főnökök 2.-ben és Tim Burton Big Eyes című filmjében látható, kétszer nyert Oscar-díjat a legjobb férfi mellékszereplő kategóriájában, Quentin Tarantino legutóbbi két filmjében (Becstelen brigantik, Django elszabadul) nyújtott alakításáért.

(fotó: vogue.de, forrás: variety.com)