Jump to content

Filmsztárok csatlakoznak a Madagaszkár pingvinjeihez

2014. 11. 13. 13:53

John Malkovich és Benedict Cumberbatch is bekapcsolódott a Madagaszkár pingvinjeinek stábjába, amely a DreamWorks Madagaszkárjának „spin-offja”. Az eredeti filmben csak mellékszereplőként akcióhősködő pingvinek most saját történetet kapnak.

A négy „jómadár”, Kapitány (Tom McGrath), Kowalski (Chris Miller), Rico (Conrad Vernon) és Közlegény (Christopher Knights) már kapott egy saját sorozatot, amelyet a Nickelodeon sugároz 2009 óta, kvartettjük most azonban visszatér a mozivászonra.

A filmből hiányzik az eredeti történet egyszerre megnyerő és idegbajos állatsereglete, Alex, az oroszlán (Ben Stiller), Marty, a zebra (Chris Rock), Melman, a zsiráf (David Schwimmer) és Gloria, a víziló (Jada Pinkett Smith).

A madarak története az Antarktiszon veszi kezdetét. Három fiatal pingvin, Kapitány, Kowalski és Rico, hátrahagyva a pingvincsapatot, egy elszabadult tojás után ered. Nem meglepő, hogy ennek a tojásnak a birtokosa a zabálnivaló törpe, Közlegény, aki a különleges csapat negyedik tagja lesz. Főhőseinket egy aljas cselszövés fenyegeti, amelyet a bosszúszomjas Dr. Octavius Brine (John Malkovich), egy polip tervelt ki: össze akarja gyűjteni a világ összes pingvinjét.

Benedict Cumberbatch egy titkos-ügynök farkast alakít a történetben. A bemutató november 26-án lesz.

(fotó: animation.io9.com, forrás: thehollywoodreporter.com)