Jump to content

Jön a Terápia második évada

2014. 08. 26. 14:13

Októberben jön a Terápia második, 35 részből álló évada, amelyben Dargay András terapeuta egy pánikrohamokkal küzdő politikust, egy kétségbeesett ügyvédnőt, egy problémás gyereket és egy zárkózott lányt kezel majd, de magánéleti és szakmai kétségei is előtérbe kerülnek.

Egy súlyos szakmai krízissel, egy zátonyra futott házassággal és egy be nem teljesült szerelemmel a háta mögött Dargay András kétségbeesetten dolgozik az újrakezdésen.

A főszereplőt alakító Mácsai Pál mellé Péterfy Bori, Máté Gábor, Kurta Niké és Surányi Áron érkezik, Kováts Adél karaktere pedig egy magánéleti szállal kapcsolódik a történethez. A visszatérő szereplők között lesz majd Csákányi Eszter, Szamosi Zsófia, Nagy Zsolt és Für Anikó, aki Dargay feleségét játszotta az első évadban.

A 79 napos forgatás alatt a stáb jó hangulatban dolgozott, olyannyira, hogy a készítők statisztaként a sorozatban is feltűnnek: az egyik jelenetben az HBO egyik producere sétáltat kutyát a háttérben, egy másikban az első asszisztens és az operatőr dohányzik az erkélyen, megint máshol a másodasszisztens hívja ebédelni a retusáló művészeket. A forgatókönyv közel ezer oldalas volt.

(fotó: filmkolonia.hu, forrás: index.hu)