Jump to content

Közös filmet forgat Johnny Depp és Kevin Smith saját lányaikkal

2014. 08. 21. 16:11

Johnny Depp és Kevin Smith közös akció-kalandfilmet forgat, amelyben szerepet kapnak a lányaik is. A filmben Lily Rose Depp és Harley Quinn Smith két 15 éves jógaőrült lányt Johnny Depp pedig fejvadászt játszik.

A Yoga Hosers című mozifilm forgatása ezen a héten kezdődik meg. Az akció-kalandfilmben a főszerepet Johhny Depp fogja játszani saját lánya, Lily Rose Depp, valamint Harley Quinn Smith oldalán. A film a Tusk című film folytatása lesz, amelyet szeptemberben mutatnak be a torontói filmfesztiválon. Kevin Smith háromrészesre tervezett True North trilógiája a kanadai mítoszvilágból és kultúrából merít.

A Smith által írt Yoga Hosers két 15 éves jógaőrült lányról (Lily Rose Depp és Harley Quinn Smith) szól, akik csatlakoznak egy legendás fejvadászhoz (Johnny Depp) a föld alól feltámadó ősi gonosz elleni harcban.

A képregények iránti rajongásáról ismert Smith a mozival a filmes képregény-adaptációk piacára szeretne belépni. „Mindig azt kérdezik tőlem, mikor csinálok egy képregényfilmet. Íme! De ahelyett, hogy még egy fickó megmentené a világot, a mi antihőseink a legjobban rettegett és legijesztőbb teremtmények, akikkel az ember valaha találkozott: két 15 éves lány.” - mondta el Smith a filmről.

A filmet gyártó StarStream vezérigazgatója, Kim Leadford szerint a film időzítése nem is lehetne jobb, hiszen számos filmes cég küzd azzal, hogy komoly tartalommal töltse meg a női szuperhősök és antihősök piacát.

(fotó: filmnews.com, forrás: MTI)