Jump to content

Meryl Streep újra musicalben szerepel

2014. 08. 05. 11:21

Meryl Streep már a Mamma Mia!-val a musicalek mellett tette le voksát, idén karácsonykor pedig a Grimm-testvérek mesevilágába kalauzolja a nézőket. Az Into the Woods című zenés filmet a Disney égisze alatt Rob Marshall rendezi. A további szerepekben feltűnik Johnny Depp és Emily Blunt is.

A Stephen Sondheim és James Lapine 1980-ban írt azonos című musicaljén alapuló zenés filmet idén karácsonykor mutatják be Meryl Streep, Johnny Depp, Emily Blunt, James Corden, Anna Kendrick és Chris Pine főszereplésével.

A film egy gyermektelen házaspár különleges történetét meséli el, és a Grimm-mesék főszereplőivel szőtt kalandokból épül fel, így Piroska, Babszem Jankó és Hamupipőke is feltűnik majd a vásznon. A mesehősök, akiket gyerekkorunk óta ismerünk, találkoznak az erdőben, történetük pedig összekeveredik.

A Vadregény – Into The Woods című musicalt Magyarországon először - számos musical (Producerek, Az operaház fantomja, Romeó és Júlia, Csoportterápia, Polygamy) fordítója és szövegírója - Galambos Attila tolmácsolásában a Pesti Magyar Színház társulata dolgozta fel 2014-ben.

(fotó: joblo.com, forrás: szinhaz.hu)