Jump to content

Nemes célt szolgál az Ország Bevásárlólistája

2018. 12. 14. 15:29

Vásárolj Te is tartós élelmiszert a rászorulóknak!

Sok tízezer hátrányos helyzetű emberen segít idén is a SPAR és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat közös jótékonysági akciója, az Adni Öröm! Ha szeretteiden túl a nélkülözőknek, idős és beteg embereknek, fogyatékkal élőknek is szeretnél segíteni, felajánlásoddal örömet szerezni, azt a legjobban tartós élelmiszerek megvásárlásával teheted, hiszen azok segítségével akár tartalmas ünnepi vacsora is készíthető. (X)

Egy hosszú lista

A SPAR Magyarország 1997 óta a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal együttműködve tartós élelmiszer adománygyűjtéssel támogatja a rászoruló magyar családokat. Hogy jól szemléltessék a szükség nagyságát, idén elkészítettek egy óriási bevásárlólistát is, amely kézzel foghatóvá teszi mindannyiunk számára, hogy mekkora segítségre van szükség. A nemrégiben felújított Batthyány téri SPAR áruházban állítják ki azt a monumentális installációt, amely kétszáz méternyi tételt tartalmaz a szükséges élelmiszerekből. E lista alapján, ha a SPAR-ban vásárolsz, Te magad is segíthetsz a nehéz sorsú embereken. A legfontosabb élelmiszereknél a polcon is látható, miből érdemes többet venned. A listát még számos helyen megtalálod: az érintett SPAR üzletekben, a metrókban és más hirdetési platformokon, köszönhetően a SPAR figyelemfelhívó reklámjainak.

Nagy segítséget jelentenek az adományok

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat karácsonykor személyesen adja át a rászoruló időseknek, sokgyermekes családoknak, és hajléktalan embertársainknak a csomagokat. Az idei esztendőben december 13. és 18. között zajlik az Adni Öröm! adománygyűjtés 133 SPAR és 32 INTERSPAR áruházban országszerte. Köszönjük szépen, ha bármekkora felajánlással is segítesz!

A résztvevő áruházak listája a következő weboldalon érhető el: www.adniorom.hu

(Forrás: Szerkesztőség)