Jump to content

Heti moziajánló - 2015.12.03.

2015. 12. 01. 10:16

A héten szinte mindenkinek kedveskednek a mozisok, kivéve a romantika szerelmeseinek. Van itt rajzfilm, horror, de még krimi is.

Krampusz

Amikor problémás családjának tagjai egymásnak esnek az ünnepek miatt, az ifjú Max kiábrándul az egészből, és hátat fordít a Karácsonynak. Nem sejti azonban, hogy az ünnep elutasításával magára szabadította a Krampusz haragját. A Krampusz egy ősi démoni erő, amely megbünteti a hitetleneket.
Elszabadul a pokol, kedvelt ünnepi alakok kelnek szörnyűséges önálló életre, és ostrom alá veszik a családi otthont, arra kényszerítve őket, hogy harcoljanak egymásért, ha túl akarják élni az ünnepeket.
A fergeteges horror-vígjáték látványos lényeit A gyűrűk ura és A hobbit trilógiák látványvilágáért felelős Weta Workshop és Weta Digital alkotta meg.
Rendező: Michael Dougherty
Szereplők: Allison Tolman, Toni Collette, Adam Scott

Dínó tesó

A Pixar legújabb animációs alkotása a Dinó tesó arra a kérdésre keresi a választ, hogy mi történt volna, ha a dinoszauruszok pusztulását okozó aszteroida elkerüli a Földet és a gigantikus állatok a mai napig életben maradtak volna. A nagy kaland középpontjában egy Arlo nevű apatoszaurusz áll, aki különös emberi barátra tesz szert. Miközben egy titokzatos és zord vidéken vándorolnak, Arlo megismeri a félelmeivel való szembenézés erejét és megtudhatja, hogy mire képes valójában.
Rendező: Peter Sohn
Szinkronok: Raymond Ochoa, Jeffrey Wright, Steve Zahn, Anna Paquin, Frances McDormand

Szemekbe zárt titok

Az összetartó FBI nyomozói csapat - Ray és Jess, valamint a kerületi ügyész felügyelő Claire - hirtelen szakad szét, amikor rájönnek, hogy Jess tizenéves lányát brutálisan és megmagyarázhatatlan módon meggyilkolták. Most, tizenhárom évvel később, mialatt nap mint nap megszállottan keresték a megfoghatatlan gyilkost, Ray végre ráakad egy nyomra, amiről úgy gondolja, véglegesen megoldhatja az ügyet, és felfedheti az ördögi gyilkost. Ám egyikük sincs felkészülve a sokkoló titokra, amit felfedeznek, és hogy milyen álnokság lakozhat egy bosszúálló ember lelkében.
Rendező: Billy Ray
Szereplők: Julia Roberts, Chiwetel Ejiofor, Nicole Kidman, Michael Kelly

(MA)