Jump to content

Mégis összeáll a Spice Girls?

2018. 02. 06. 14:11

Újra összeállhat a Space Girls, amelynek tagjai utoljára a 2012-es londoni olimpián léptek fel együtt - számolt be róla The Sun.

A brit bulvárlap szerint az egykori lánybandát Simon Fuller menedzsernek sikerült ismét összehoznia. A fegyvertény sokakat meglepett, bennfentes források szerint teljesen valószínűtlen volt, hogy megtörténhet. A legnehezebben Victoria Beckham állt kötélnek.

Az egykori ötös tagjai fejenként tízmillió fontot (3,5 milliárd forintot) kapnak az új közös projektért, bár Victoria Beckham, aki az együttesben Posh néven szerepelt, állítólag csak azzal a feltétellel ment bele, ha nem kell énekelnie.

A Spice Girls öt tagja, a 42 éves Mel B (Scary Spice), a 43 éves Victoria Beckham (Posh), a 42 éves Emma Bunton (Baby), a 44 éves Mel C (Sporty) és a 45 éves Geri Horner (Ginger) pénteken Londonban találkozik. Öt éve ez lesz az első alkalom, hogy egy szobában gyűlnek össze.

A tervek szerint kínai tévés projektekben szerepelnek majd, egy új tévés tehetségkutató műsorban, és legnagyobb sikereikből is megjelenik egy új válogatás. Családi és üzleti elfoglaltságai miatt Victoria Beckham és Geri Horner nem vállalt teljes körű túrát.

Victoria Beckham valószínűleg azért ment bele a vállalkozásba, mert a lap forrásai szerint divatmárkájába szeretne pénzt pumpálni. A 2008-ban indult divatcégnek tavaly 8,4 millió fontos (3 milliárd forintos) vesztesége volt.

A Spice Girls 1996-ban futott be a Wannabe című számmal, és minden idők legtöbb lemezét eladó lánybandája lett belőlük. Az együttes 2000-ben bekövetkezett felbomlásáig 85 millió lemezük kelt el.

A 2012-es londoni olimpia zárórendezvényén léptek fel együtt utoljára. Fél évvel később pedig megjelentek a róluk szóló, Viva Forever! című musical premierjén.

(Forrás: MTI)